Ünlü sanatçılar Bayram'da Çeşme'de sahne alacak

İzmir'in ve Türkiye'nin en popüler tatil beldelerinden biri olan Çeşme, Ramazan Bayramı'nda unutulmaz konserlere ev sahipliği yapacak.

29 Haziran 2016 - 09:52

HALİL İBRAHİM KARABIYIK - İzmir'in Tatil Cenneti Çeşme, Ramazan Bayramı boyunca ünlü sanatçıları konuk edecek. 6 Temmuz Gıybet şarkısı ile gündeme oturan Serdar Ortaç, 7 Temmuz  sesi ve şarkılarıyla müzik severlerin gönlüne taht kuran Serkan Kaya, 8 Temmuz son zamanların en popüler sanatçılarından biri olmayı başaran Berkay, 9 Temmuz şarkılara yaptığı kendine has yorumu ile hayranlarını büyüleyen Haktan, Cece Club'te hayranlarıyla bir araya gelecek. Ünlü sanatçılar, Ramazan Bayramı'nda vereceği unutulmaz konserler ile konuklarına muhteşem bir bayram yaşatacak. Ayrıca Cece Club, Ramazan Bayramı'ndan sonra tüm yaz sezonu boyunca Yıldız Tilbe ve Hakan Altun gibi başarılı sanatçıları hayranlarıyla buluşturacak. 

Bu haber 1038 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()