Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti

77 yaşındaki ünlü sanatçı Kuzey Vargın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

13 Ağustos 2017 - 15:45

Vargın, yüksek tansiyona bağlı geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 1,5 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. 

Hürriyet'in haberine göre, Kuzey Vargın'ın damadı Barış Yamak ''Bu sabah itibariyle vefat etti. Cenazesi Marmaris'ten İstanbul'a getirilecek. Perşembe günü Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazıyla kendisini uğurlayacağız ama henüz öğle mi ikindi mi belli değil'' diye konuştu. 

KUZEY VARGIN KİMDİR?

15 Haziran 1940 yılında İstanbul'da doğan Türk sinema oyuncusu Kuzey Vargın, Yeşilçam'da 1960'lı yıllarda jön olarak başladığı kariyerini ilerleyen dönemde ağırlıklı olarak kötü adamların oluşturduğu karakter rolleri ile sürdürdü. 

Kariyerinin ilk döneminde 1965 yapımı Yasak Sokaklar, Çılgın Gençlik, Ağlayan Kadın gibi filmlerde rol aldı. Televizyonda sık gösterilen eserlerden Bir Dağ Masalı filminde Lale’yi aldatan nişanlısı Ekrem, Seni Sevmek Kaderim filminde entrikacı Bülent, oynadığı roller arasında... 

Sert bir yüz ifadesine sahip olan Vargın, bunun sayesinde karakter oyuncusu olmuştur. Kartal Tibet’den sonra Karaoğlan’ı canlandırmıştır. 

Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Doğu Eşrefoğlu’nun kardeşi ''Âdil Eşrefoğlu'' karakteri ile İhtiyarlar Heyeti Başkanı rolünü üstlenmişti.

Bu haber 1367 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()