UEFA Sıralamasında Beşiktaş, Diğer Türk Takımlarını Solladı

UEFA, Şampiyonlar Liginde ilk hafta maçlarından sonra takım sıralamasını açıkladı. Beşiktaş 12. sırada yer alırken Avrupa'dan elenen Fenerbahçe 66., Galatasaray ise 148. basamakta kaldı.

16 Eylül 2017 - 14:14

UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Liginde ilk hafta maçlarının ardından 2017-2018 sezonu takımlar listesini güncelledi. Porto'yu deplasmanda 3-1 yenerek Şampiyonlar Liginde gecenin en önemli sonuçlarından birine imza atan Beşiktaş, listede kendisine ilk 20'de yer buldu. Listeye 12. sırada giren Beşiktaş, Liverpool, Roma, Sevilla, Atletico Madrid, Juventus, Arsenal gibi Avrupa'nın dev takımlarının geride bıraktı. İlk dört sırasında İngiliz ekiplerinin bulunduğu listede Tottenham Hotspur birinci, Manchester United ikinci, Chelsea üçüncü ve Manchester City dördüncü sırada yer aldı.

FENERBAHÇE 66, GALATASARAY 148. SIRADA

Avrupa Ligi Play-Off turunda iki maçta yenilerek Vardar'a sürpriz bir şekilde elenen Fenerbahçe ise listede 66. sırada yer aldı. İki maçta da yenemediği Östersund'a elenerek Avrupa'da sadece tek tur mücadele eden Galatasaray ise 148. oldu. Club Brugge'ü eledikten sonra Sevilla maçlarında sergilediği başarılı performansa rağmen Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başaramayan, sahasında Ludogorets'i yenemeyen Medipol Başakşehir ise listenin 103. sırasında kendisine yer buldu. Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Marsilya'ya deplasmanda yenilen Atiker Konyaspor listenin 204. sırasında yer aldı.

SON BEŞ YILDA DA EN BAŞARILISI BEŞİKTAŞ

UEFA'nın kulüplerin son 5 yıldaki performanslarına göre açıkladığı listede de Beşiktaş en başarılı Türk takımı olarak dikkat çekti. 50 bin 240 puan toplayan siyah-beyazlılar, listede 34. sırada kendisine yer buldu. Galatasaray listede 46., Fenerbahçe 60., Trabzonspor 75., Osmanlıspor 119., Medipol Başakşehir 144., Atiker Konyaspor 165., Kardemir Karabükspor 165., Bursaspor 172. oldu.

Bu haber 792 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()