UEFA'dan Fenerbahçe Taraftarına Büyük Ayıp

UEFA'dan Fenerbahçe taraftarına 90 dakika boyunca taciz.

28 Ağustos 2016 - 13:10

UEFA Fenerbahçe Grasshopper karşılaşmasında büyük bir skandala imza attı. Fenerbahçe'nin Avrupa'da karşılaştığı rakibi Grasshoppers ile maçı esnasında Fenerbahçe tarafarlarını 90 dakika boyunca izleyen UEFA arka arkaya bünyesinde patlayan skandalları hatırlamadı.

Yaşanan olaylarlar beraber itibarı oldukça sarsılan UEFA'nın imajı ortaya çıkan rüşvet ve usulsüzlük delilleriyle beraber yerle iksan oldu.

Daha önce uygulanmamış uygulama

UEFA tarafından ilk başta yüksek rizikolu maç statüsüne aldığı Fenerbahçe Grasshoppers karşılaşması bununla beraber dikkat çekerken UEFA tarafından yapılan uygulama pes dedirtti.

UEFA rövanş maçına gönderdiği temsilcisine profesyonel fotoğraf makinası ve 400 milimetrelik objektifle 90 dakika boyunca Fenerbahçe’nin sorumlu olduğu deplasman tribününü kayda aldırdı.


Grasshopper taraftarları terör örgütü paçavrası açmasına, Fenerbahçe bayrağı yakmasına ve meşale yakmasına rağmen bu kamerayı bir kez bile o bölüme çevirmeyen temsilci sadece Fenerbahçe taraftarını kaydetti.


Daha önce görülmemiş bu uygulama UEFA’nın çifte standartın da ötesine gidip işi taciz boyutuna getirdiğini ortaya koyarken, maçla ilgili Fenerbahçe’ye nasıl bir tavır takınacağı da merak konusu oldu.

Bu haber 669 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()