Twitter'da Bir Devir Kapanıyor: 280 Karakter Denenmeye Başlandı

Mikro blog sitesi Twitter, kullanıcılarının kendilerini ‘daha rahat ifade etmesi’ için 140 karakter sınırını iki katına çıkarmayı denemeye başladığını duyurdu.

27 Eylül 2017 - 11:37

Az sayıda kullanıcının denemesine açılan 280 karakterle ilgili Twitter’dan bir açıklama yapıldı.

140 karakterin uzun zamandan bu yana Twitter kullanıcıları için duygusal bir bağ yaratmış olabileceğini belirten şirket, 280 karakterin de sevileceğine inanıyor.

Twitter’da geçen yıl 140 karakter kısıtlaması sona ermişti.

Buna göre, fotoğraf, video, link, gif, etiket, anket ve mention’lar karakter hesaplamasına dahil edilmemeye başlamış, karakter sınırlamasından sadece düz metinlerin etkileneceği bir format devreye sokulmuştu.

Yakın zamanda anket, canlı yayın uygulaması Periscope ve GIF’lerle yanıt verebilme özelliklerini geliştiren sosyal medya devinin, dünya üzerinde 400 milyona yakın kullanıcısı var.

Bu haber 737 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()