Türkiye NATO ile Bir Yol Ayrımına Gelebilir

Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Uzmanı Yaşar Sert dış politika kararlarının bu yönde devam etmesi durumunda NATO ve Batı ile olan ilişkilerde bir yol ayrımına gelinebileceğine dikkat çekti.

24 Kasım 2017 - 12:47 - Güncelleme: 24 Kasım 2017 - 12:56

Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Uzmanı Yaşar Sert dış politika kararlarının bu yönde devam etmesi durumunda  NATO ve Batı ile olan ilişkilerde bir yol ayrımına gelinebileceğine dikkat çekti.

Ege Politik yazarı Sert bugünkü yazısında NATO, ABD ve Türkiye ilişkilerini kaleme aldı. ABD etkisindeki NATO’nun Türkiye’ ye karşı tavrının politik hamlelerden ve bir silah pazarı olarak Türkiye’ yi kaybetmek istememesinden kaynaklandığını kaleme alan Yaşar Sert 1950’lerden bugüne kadar politikacıların gerekli duruşu gösterememesini eleştirdi.

Gerek NATO’ nun gerekse Türkiye’ nin birbirinden vazgeçmesinin kolay olmadığını satırlarına taşıyan Yaşar Sert gerek Rıza Zarrab davası gerekse Türkiye’ nin Batı ile ipleri germeye devam etmesinin ilişkileri bir yol ayrımına getirebileceğini de yazısında belirtti.

Yazının tamamı için fotoğrafa tıklayınız

 

Bu haber 760 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()