Turgutlu'da 2. Tohum Takas Festivali Başlıyor

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Doğa Kültür ve Yaşam Derneği (YAŞAM-DER) işbirliği ile geçen yıl birincisi gerçekleştirilen Yerel Tohum Takas Festivali’nin ikincisi için hazırlıklar tamamlandı.

12 Mayıs 2018 - 09:18

Bugün (12 Mayıs Cumartesi günü) Ortapark Saat Kulesi önünde gerçekleşecek olan festivalde tohumlar gelecek nesil için el değiştirecek.

Geçtiğimiz yıl geniş bir katılımla birincisi düzenlenen Yerel Tohum Takas Festivali’nin ikincisi bu yıl 12 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu YAŞAM-DER işbirliği ile Ortapark Saat Kulesi önünde düzenlenecek olan festivale tohum meraklılarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Tohumların gelecek nesil için el değiştireceğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz festivalin bu yıl daha da artan bir kalabalık ile ikincisini gerçekleştireceğiz. Burada amacımız yerel tohumların yok olmasının önüne geçmek, temiz, lezzetli, besleyici tarım ürünleri üreterek çiftçi ve tüketicilerin refahını arttırmak. Hedefimiz tarım kenti Manisamızdan, zengin topraklara sahip Turgutlumuzda yerel tohumların yok olmasının önüne geçmektir. Tüm halkımızı bu güzel festivale bekliyorum” dedi.

Bu haber 1281 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()