Trabzonspor Dünya Yıldızını Getiriyor

Trabzonspor Dünya Yıldızını Getiriyor Bordo-Mavililer, rotasını yıldız isim Samir Nasri'ye çevirdi.

19 Ağustos 2017 - 14:18

Bordo-Mavililer, rotasını yıldız isim Samir Nasri'ye çevirdi. Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosuna 1 stoper ve 1 de orta saha oyuncusu katmayı planlayan Trabzonspor'da rota şimdi de Manchester City'nin yıldız ismi Samir Nasri'ye çevrildi.

Trabzonspor'un menajerler aracılığıyla bu oyuncuya teklif götürdüğü ve cevap beklediği ifade edildi. Ayrıca Trabzonspor'un Cezayir asıllı Fransız oyuncu Nasri'nin şartların oluşması durumunda bonservisinin alınacağı, aksi bir durumda ise kiralama formülünün devreye sokulacağı kaydedildi.

Marsilya'da 4 sezon forma giydikten sonra Arsene Wenger'in Arsenal kadrosuna kattığı Samir Nasri, 4 yıl Londra kulübü için ter döktükten sonra Manchester City'ye transfer olmuştu. Yıldız oyuncularla dolu kadroda 6 sezon kalmayı başaran Fransız oyuncu geçen sezon Sevilla'da kiralık olarak forma giydi.

Karadenizinsesi.com

 

Bu haber 477 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()