Trabzonspor 10 Numara ile Ses Getirecek

Yeni sezon öncesinde kadrosuna yaptığı birbirinden önemli transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, kapanışı dünyaca ünlü bir yıldızla yapmayı planlıyor.

22 Ağustos 2017 - 12:13

Yeni sezon öncesinde kadrosuna yaptığı birbirinden önemli transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, kapanışı dünyaca ünlü bir yıldızla yapmayı planlıyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda 10 numara bölgesine yeni bir yıldız kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, Jose Sosa konusunda mutlu sona oldukça yaklaştı. 32 yaşındaki futbolcu için kulübü Milan'la prensip anlaşmasına varan Başkan Muharrem Usta'nın, arjantinli yıldızla da bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. sosa'nın, bu görüşmede eşini ikna etme konusunda Başkan Usta'dan zaman istediği, transferin bu hafta içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi.

30 milyona gitmişti

Milan'da teknik direktör Vincenzo Montella tarafından kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcunun, Fırtına'dan gelen 4 milyon euro'luk (16 milyon TL) öneriye, 'evet' dediği konuşulurken Bordo-Mavililer'in bu transfer için Milan'a ise 2 milyon euro (8 milyon TL) ödeyeceği gelen haberler arasında... 2 sezon önce Beşiktaş'tan 7.5 milyon euro'luk (30 milyon TL) bonservis bedeliyle Milan'ın yolunu tutan sosa, geçen dönem kırmızı-siyahlılar'da 19 maça çıkıp 3 asist yapmıştı.

Diğer teklifler düşük kaldı

Yıldız futbolcuyla arjantin ve İtalya'dan birçok takımın da ilgilendiği ancak önerilen rakamların 1 milyon euro (4 milyon TL) seviyesinde kalması sebebiyle sosa'nn bu ekiplere soğuk baktığı öğrenildi. Öte yandan Bordo-Mavililer'in 4 milyon euro'luk maaşa ek olarak sosa'ya 3 yıllık bir kontrat sunduğu da belirtildi.

Kadro dışı kaldı

Jose sosa, geçen sezon Milan'la çıktığı 19 maçta 3 asist yapmıştı. Tecrübeli oyuncunun, yeni sezon çalışmalarındaki performansını yeterli görmeyen teknik direktör Vincenzo Montella, arjantinliyi kadro dışı bırakmıştı. (Fanatik)

Sporvadisi.com

Bu haber 516 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()