TOBB Katar'da, akıllar İzmir'de

TOBB’un Katar’a düzenlendiği ziyarette, İZTO’da yönetim kurulundan istifa eden 4 yönetim kurulu üyesi ve Mahmut Özgener’in İZTO’da başkanlık adaylığı gündeme geldiği öğrenildi.

17 Ocak 2018 - 14:12

Türk-Katar İş Forumu, altyapı, elektrikli cihazlar, sanayi plastik ürünleri, gıda ve tarım, lojistik, inşaat, bilgi teknolojileri (güvenlik sistemleri), makine ve teçhizat, cam ve zücaciye, tarım makineleri,  bebek – yetişkin bezi, enerji hizmetleri, ilaç ve tıbbi cihazlar başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında iş görüşmeler için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bir heyet, Katar’a 2 günlük bir ziyaret gerçekleşti. 
Yoğun iş görüşmeleri sırasında gündemin İzmir olduğu öğrenildi. Özellikle dün İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) istifa eden yönetim kurulu üyeleri Nevzat Artkıy, Mert Pala, Mustafa Tüzün ve Jak Eskinazi ile Nisan ayında yapılacak seçimde başkanlık için adaylığını açıklayan Mahmut Özgener’in durumu olduğu ifade edildi. 

 

Bu haber 1410 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Ömer Eşki: Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız
Ömer Eşki: Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()