“Tefekkür” EBSO'da

Gazeteci yazar Uğur Oral’ın 14. kişisel fotoğraf sergisi “Tefekkür” 23-25 Kasım tarihleri arasında EBSO Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

17 Kasım 2017 - 11:35

EBSO Sergi Salonu 23-25 Kasım tarihleri arasında gazeteci yazar Uğur Oral’ın 14. kişisel fotoğraf sergisi “Tefekkür”e ev sahipliği yapacak. Şimdiye kadar dördü yurtdışında olmak üzere 13 kişisel fotoğraf sergisi açan Uğur Oraltüm sergilerinin gelirini yardım amaçlı kullanmasıyla tanınıyor. Oral’ın yeni sergisi “Tefekkür”ün de tüm satış geliri öğrenci bursu olarak değerlendirilecek. Oral’ın 80 tane eserinin yer alacağı “Tefekkür” 23 Kasım Perşembe günü saat 18.30’da başlayacak.

Açmış olduğu fotoğraf sergilerini “insanlığa hizmet etmenin bir yolu” olarak nitelendiren Oral Atina’da zihinsel engelli Yunan çocuklarına yardım amaçlı çalışan AMİMONİ Vakfı için üç, Selanik’te ise meme kanseriyle savaşan AELİA Vakfı için bir sergi açtı. Oral, Türkiye’de de hayır kuruluşları yararına dokuz sergiye imza attı.

Sergilerinde satılan fotoğraflarının geliriyle ihtiyaç sahiplerine destek vermekten mutluluk ve onur duyduğunu belirten Uğur “Yeni sergim “Tefekkür”ün gelirini de bir sivil toplum kuruluşunun öğrenci bursu fonuna aktaracağım. Sergimde satılan fotoğraflar aracılığıyla birkaç gencin eğitimine katkı sağlayabilirsem ne mutlu bana. Sergime ev sahipliği yapacak olan EBSO’ya ve sergimi ziyaret edip bu amaca destek verecek tüm sanatseverlere de şimdiden yürekten teşekkür ederim.” diye konuştu.

Uğur Oral’ın doğa ve manzara ağırlıklı fotoğraflarının yer alacağı fotoğraf sergisi “Tefekkür” 25 Kasım Cumartesi akşamı son bulacak.

Bu haber 2089 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()