Soylu İçin Şok İddialar

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin iddialarda bulundu.

10 Aralık 2017 - 22:29

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ın Soylu’nun bakanlık yapabilmesi için akıl sağlığı raporu gerektiğini söylediği açıklamalarını Twitter hesabından paylaşan, Bekaroğlu, şu notu düştü:

“Hayır Sevgili Başkanım; Bakanınki sağlık sorunu değil; Soylu mafya gibi açıklama yapıyor çünkü korkuyor, AKP ile ilgili daha önce söyledikleri ve FETÖ ilişkileri nedeniyle kapının önüne konulabileceği korkusu onu böyle militan yapıyor"

Bu haber 890 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()