Sosyal medyanın diline düşen fotoğrafa Oktay Kaynarca'dan yanıt

Komedyen Şahan Gökbakar'ın masadaki rakıları sakladıkları eleştirisine yanıt veren “Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz” dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, "Sevgili Şahan Gökbakar'a bizi bu kadar dikkatli ve iyi izlediği için teşekkür ederiz...Keşke diğer fotoğraflara da baksaydı :)))" dedi.

16 Mart 2018 - 10:29

Hükümete yakınlığıyla bilinen ATV kanalında yayınlanan “Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz” dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın Instagram hesabından “Eşkıya ekibi, roka-balık’ta” notuyla paylaştığı fotoğraf dün sosyal medyada gündem oldu.

Masada mezeler, su dolu rakı bardakları, buz ve şalgam olmasına karşın, rakıların bulunmaması 'oyuncuların masadaki içkileri sakladıkları' eleştirilerine neden oldu.

ŞAHAN'DAN OKTAY KAYNARCA'YA GÖNDERME

Kaynarca'nın paylaşımı, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın da diline düştü. Instagram sayfasındaki hikayesinden Kaynarca'nın fotoğrafını paylaşan Gökbakar, fotoğrafın üzerine şu notu yazdı:

'Ekibin hepsinin tek kol masa altında... Abiler ablalar rakı içiyorsanız afiyetle için... Kasmayın bu kadar yaa... Kim ne diyecek size, dese ne olur ayrıca? Kimler kimler neler yapıyor. Boşverin... Rakı balık yaptınız diye diziden mi atacaklar? Yok daha nerler... Keyfiniz bol olsun..."

OKTAY KAYNARCA YANIT VERDİ

Gökbakar'ın tepkisineyanıt veren Oktay Kaynarca, "Sevgili Şahan Gökbakar'a bizi bu kadar dikkatli ve iyi izlediği için teşekkür ederiz...Keşke diğer fotoğraflara da baksaydı :)))" ifadelerini kullandı.

Bu haber 1653 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()