Son dakika! Yarın gerçekleşecek seçimden Ekrem Demirtaş çekildi

İzmir Ticaret Odası’nda seçime saatler kala flaş bir gelişme yaşandı. Kurumun 26 yıllık Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş adaylıktan çekildiğini açıkladı.

13 Nisan 2018 - 21:32

 Kentin 133 yıllık iş dünyası çatısı İzmir Ticaret Odası’nda (İTO) seçime saatler kala flaş bir gelişme yaşandı.

Haftanın ilk günü Fuar İzmir A Holü’nde gerçekleşen seçimlerde 429 meslek üyesi komitesi ile 175 meclis üyesini seçen İTO’da sandık bu kez Yönetim Kurulu Başkanı’nı belirlemek için kurulacaktı.

Yarış kurumun 26 yıllık Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mahmut Özgener arasında geçmesi beklenirken flaş bir gelişme yaşandı.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, seçime 1 kala adaylıktan çekildi. Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, "1992 yılından bu yana 26 yıl aralıksız Başkanlığını yaptığım Odamın, huzurlu bir çalışma dönemi geçirmesi için tüm görevlerimden ayrılarak veda ediyorum.Bugüne kadar desteğini eksik etmeyen Basın Mensuplarımıza, Yöneticilerine, Yönetim ve Meclislerde görev yapan Ticaret Odamız mensuplarına ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu haber 3905 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()