Şok: Ziraatçi Rektörden Zeytinlik Alana Asfalt

Ege Üniversitesi sınırları içinde bulunan ve Ziraat Fakültesi öğrencilerin eğitiminin de bir parçası olan zeytinlik alana asfalt dökülmesi pes dedirtti.

17 Temmuz 2018 - 10:17

Ege Üniversitesi sınırları içinde Eğitim Fakültesi’ nin yan tarafında bulunan zeytinlik alana asfalt dökülmesi görenlerin tepkisini çekiyor. Özellikle rektörlüğünü Ziraat Fakültesi’nden gelen bir öğretim üyesinin yaptığı Ege Üniversitesi’nde böyle bir manzarayla karşılaşanlar hayretler içinde kalıyor.

Söz konusu manzaranın içleri acıtan bir diğer yanı da bu zeytinlik alanın otopark yapılmak için asfata gömülmüş olması. Öğrencilerin eğitimi için ayrılmış zeytinlik bir alanın ziraatçi bir rektör tarafından otopark  yapılmak için apar topar asfaltlanması  tepkilere yol açarken yapılması planlanan bu otoparkın sağlayacağı faydanın, öğrencilerinin eğitimi için de kullanılan zeytinlerin varlığından ve sağladığı faydadan daha mı fazla olacağı soruları akıllara geliyor.

Bu haber 28596 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 13 Yorum
  • ersel karagöz
    5 yıl önce
    o asfaltı beynine akıtayım senin ben...
  • M.Dündar KARADAĞ
    5 yıl önce
    Zeytin ağacının altı sürülmek ister. Geçmişte Tansu Çiller Başbakanlığında Zeytin Ağaçları ile orman yapalım fikri ile ortaya çıkmış. Herkesi güldürmüştü. Bu Rektör ise daha da beterini yapıp ağacın su almasının önünde asfalt engeli koymuş. Ayrıca asfalt burada aşırı ısınmaya neden olacaktır. Böylece 100 yıllarca ömrü olan bir canlı bilerek işkence içinde ölüme terkedilmiştir. Amacı Ne olabilir? Sorularının cevabı ise çok yoğun ve karlı OTOPARK İŞLETMECİLİĞİNDEN başka ne olabilir ki? Bu vesile ile Ege Üniversitesi Rektörünü kınıyor ve lanetliyorum. Böyle bir Rektör yönetiminde hiçbir bilimsel gelişim ve eğitim olamayacaktır. Salt bu nedenle Üniversite adayı öğrencilerin de tercihlerinde daha titiz ve özenli olmalarını, içeriği boş bir Diplomanın hiçbir işe yaramayacağını bilerek tercih yapmalarını tavsiye ederim.
  • Nazmi Şar
    5 yıl önce
    Asfalt nedeniyle yağan yağmurların 90% heba israf olacak ağaçları beslemeyecek.
  • Pınar Ö
    5 yıl önce
    Ne kadar çirkin ve doğaldan uzak görünüyor, doğaya ihanet bu, keşke ağaçların altında yeşil bir toprak görüyor olsaydık
  • Deno
    5 yıl önce
    Rezillik
  • Fikret DÜNDAR
    5 yıl önce
    Bu ne akla hizmettir.Rektörün yapmış olduğu bu icraat toprağa, insanlığa ihanettir.Nerede görülmüştür.Şiddetle kınıyorum. Dr.Fikret DÜNDAR Ziraat Yüksek Mühendisi
  • Engin K
    5 yıl önce
    Bunlar sirf vatandas bornova forumun otoparkini kullaniyor diye oradaki gecisi bile kapattilar. Adamlarin akli fikri para olmus. Soruncada guvenligi bahane ediyorlar. Ana kapi at kosturuyor o kapimi guvenlik sikintisi. Rektorun ziraici olmasida ayri tezat benim bildigim ziraici ekilecek toprak kosturur bu asfaltci cikti. Hadi empati yapalim desek acaba sistem hastanenin muslugunumu kesti gelen gidenmi denk gelmiyor dicemde sürkülasyonu görunce sahsen hic inandirici gelmiyor.
  • BAYHAN KANUĞ
    5 yıl önce
    Tanrı neden bu tip insanları almıyor bu dünyadan da bizlere cehennemi yaşatıyor.
  • erdoğan semerci
    5 yıl önce
    sayın bayhan tanuğ,o tip insanları toplumun insancıkları koydu,tanrının suçu ne? niye uğraşsın ki?
  • Ilhan serifoglu
    5 yıl önce
    Akademik durumu ve diplomalari gozden gecirilmeli
  • AYSUN ÇERVATO
    5 yıl önce
    İliklerine kadar işlemiş betonseverlik. ..!
  • mecit vayısoğlu
    5 yıl önce
    Bu doğruysa kıyamet alamati. '..Bu doğruysa kıyamet alamati. ''Ziraatçi rektör'' denmez ona, ''s... y...'' denir.
  • Gülhan Tuncay
    5 yıl önce
    Yönetim bir bilim işidir. Kararlar tabandan tepeye doğru alınır. Katılım esasına dayanan demokrasilerde ortak alan ortak kararlar ile birlikte yönetilir böylece hata payı en aza indirilir..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()