Şok Canlı Yayında Kızını Asıp Kendini Öldürdü!

Facebook'ta canlı yayın yapan canlı bir adam önce kızını ipe bağlayıp çatıdan attı sonra kendini astı...

25 Nisan 2017 - 18:30

Çocuğunun annesi olan sevgilisiyle tartışan Taylandlı bir baba, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında önce kızını sonra kendini öldürdü.

21 yaşındaki Taylandlı bir baba sevgilisiyle tartıştıktan sonra, ülkenin ünlü Phuket adasına bulunan ıssız bir otelde önce kızını sonra kendini astı. Daily Mail'in haberine göre olay Wuttisan Wongtalay ismindeki Taylandlı babanın kız arkadaşı Jiranuch Trirat'ı kendisini aldattığından şüphelenmesiyle başladı.

Kıskançlık krizine giren Wuttisan Wongtalay çocuğunun annesi olan kız arkadaşı Jiranuch Trirat'ı önce tehdit etti. Tehditten korkan kadın bunun üzerine evden kaçtı ve kızını da babasıyla bıraktı.

Dehşete düşen anne Facebook'ta sevgilisi ve kızının ölümünü gördüğü 4 dakikalık görüntüden sonra polisi aradı. Ancak polislerin olay yerine çok geç geldiğinden dolayı kız ve baba kurtarılamadı.

Görüntülerde, adamın boynuna ip bağladığı küçük kızını çatıdan attığı, daha sonra da cesedi düştüğü yerden aldığı görülüyor. Dün gerçekleşen olayın görüntüleri bugün sosyal medyada hızla yayılmıştı.

24 saat boyunca Facebook'ta kalan görüntüler, bugün Bangkok saatiyle 17.00 civarında yayından kaldırıldı.

Facebook ise olayın ardından kendini ve kızını öldüren babanın ailesine baş sağlığı diledi.

Bu haber 1084 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()