Sındır: “Meclis derhal toplanmalı!”

SALDIRI MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE, DEMOKRASİMİZE YAPILMIŞTIR.

25 Ağustos 2016 - 18:15

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır “Artvin’de CHP Genel Başkanımızın da içinde bulunduğu CHP konvoyuna yapılan alçak saldırı milletimizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize yapılmıştır” dedi.

SALDIRI MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE, DEMOKRASİMİZE YAPILMIŞTIR

Artvin’de gerçekleştirilen saldırıda millerimizin birliğinin, demokratik parlamenter siyasetin hedef alındığını belirten Sındır; “Milletimize büyük geçmiş olsun. Bu saldırı milletimizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize yapılmıştır. Bu saldırı, teröre karşı sarsılmaz bir inançla duran partimize, ülkemizin güvencesi CHP’ye yapılmıştır. Bir insanlık suçu olan terör hain yüzünü Artvin’de göstermiştir. Ancak milletimizin kurutuluş savaşından gelen, 15 Temmuz darbe kalkışmasında da gösterdiği sağlam birlik ve demokratik direnci karşısında hiçbir hain plan başarıya ulaşmayacaktır” dedi.

MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN’A BURADAN ÇAĞRI YAPIYORUM

Türkiye’nin çok ciddi dönemden geçtiğini ifade eden Genel Sekreter Sındır sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemiz, milletimiz çok tehlikeli bir dönemden geçmektedir. Ülkede yaşanan olağan üstü hal koşulları ve uygulamaları var. Böyle bir dönemde TBMM’nin kapalı olması düşünülemez. Meclis derhal toplanmalı ve Terörü Araştırma Komisyonu ivedi bir şekilde çalıştırılmalıdır. Bir kere daha görüldü ki geçmişte çözüm süreci adı altında yaşananlar terörü beslemiştir. Sorunun gerçek çözüm yeri, CHP’nin geçmişte de söylediği gibi Türkiye Büyük Millet Meclis’idir. Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman’a buradan çağrı yapıyorum, Meclisi derhal toplantıya çağırmalıdır.”

TERÖRE, DARBEYE VE DEMOKRASİ DÜŞMANLARINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ!”

Demokrasilerde ana muhalefet partisinin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirten Sındır sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bugün demokrasinin en önemli timsali olan ana muhalefet partisinin genel başkanına, yurt içi ziyareti sırasında saldırı gerçekleştiriliyor. Bu saldırı demokrasimize, millet iradesine, tüm Türkiye yapılan saldırı demektir. Saldırıda maalesef konvoyda görevli bir askerimiz şehit ediliyor. Şehidimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Ancak bir kere daha ifade ediyoruz ki, hiçbir hain plan ve alçak saldırı milletimizin aydınlık Türkiye geleceği hedefleri karşısında başarılı olamayacaktır. CHP olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da, demokratik parlamenter siyaseti savunmaya devam edeceğiz. Teröre, darbeye ve demokrasi düşmanlarına geçit vermeyeceğiz!”

Bu haber 647 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()