Şeyma Subaşı İş Hayatına Giriyor, Kocası Değil Annesiyle

Sağlıklı yiyecekler hazırlayıp satmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, annesine de yemek yaptıracak. Acun Ilıcalı, bu iş için Bebek'te kiralanan mekanın 1 yıllık kirasını peşin ödedi.

29 Mart 2018 - 09:52

Moda sektörü üzerine faaliyet göstereceği bir internet uygulaması çıkarmaya hazırlanan Şeyma Subaşı öncesinde bir sürpriz yaparak 'Sağlıklı yiyecek' işine girdi.

"2.5 AY SONRA HİZMETE AÇMIŞ OLACAĞIZ"

Şeyma Subaşı, önceki gün eşi Acun Ilıcalı'yla Bebek'te kiraladığı mekanı teftişe gitti. Dekorasyon ve tasarım için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Subaşı, sağlıklı yiyecekler hazırlayıp, satacaklarını ifade etti. Hazırlıkların devam ettiğini ve her şeyin güzel gittiğini belirten ikili, "Mekanımızı, yaklaşık 2.5 ay sonra hizmete açmış olacağız" dedi.

 

"GÜZEL VE TATLI BİR YER AÇACAĞIZ"

Heyecanlı olduğu gözlenen Şeyma, "İnsanlara sağlıklı ve iyi ürünler yapmak istiyorum. Güzel ve tatlı bir yer açacağız" şeklinde konuştu. 

 

"ANNEM YEMEK YAPABİLİR"

Muhabirlerin "Siz de yemek yapacak mısınız?" sorusuna, "Hayır, ben yapmayacağım ama annemin yemekleri çok güzeldir, o yapabilir" yanıtını verdi. Acun Ilıcalı'nın 60 bin TL kirası olan mekana, bir yıllık peşin ödeme yaptığı öğrenildi.

Bu haber 3054 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()