Sevgi Engel Tanımaz

Foça-Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

12 Mayıs 2018 - 09:06

Fo

ça Protokol üyelerinin de katıldığı, llıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesinde gerçekleşen etkinlikte; özel öğrenciler şiirler okuyup, kültürel ve sportif oyunlar oynadı. Bir özel öğrenci annesi, düşünce ve duygularını aktardı. Gönüllü Annelere teşekkür belgesi verildi ve yaklaşan Anneler Günü kutlandı. Tavuk-pilav ikramının da yapıldığı etkinlikte neşeli ve mutlu anlar paylaşıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında; ‘‘Yürekte ve beyinde engelleri kaldırdığımızda özel kardeşlerimizin yaşamındaki engelleri de kaldırmış oluruz. Yaşamı birlikte güzelliklerle yaşamalıyız. Saygı ve sevgiyle birlikteyiz, biz yürek yüreğeyiz’’ dedi.

Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü’nce, ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında iki etkinlik daha gerçekleştirilecek.

Program:

Tarih: 15 Mayıs Salı, Saat: 14.00 / Yer: Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi
*Engelliler Haftası Programı: Saygı Duruşu - İstiklal Marşı, Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma, Öğrenci ve Öğretmenlerimizin Hazırladığı Şiir, Vals ve Ront Gösterisi, Plaket Taktimi, KokteyI ve Kapanış

Tarih: 20 Mayıs Pazar, Saat: 10.00-19.00 / Yer: Foça Demokrasi Meydanı
*llıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun 1 Yıl Boyunca Atölye Sınıfında Öğrencilerin Yaptığı Ürünler satış için halkımızın beğenisine sunulacaktır.

Bu haber 2289 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()