Serter: İkna Etmek İş Yaşamının Anahtarlarındandır

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) üyesi iş kadınlarına "temel iletişim becerileri ve ikna psikolojisi eğitimi" verildi. İZİKAD Başkanı Huriye Serter, insanları ikna etmenin, iş yaşamındaki en önemli anahtarlardan biri olduğunu söyledi.

04 Aralık 2017 - 13:46 - Güncelleme: 04 Aralık 2017 - 13:50

İZİKAD'ın her ay farklı konuların işlendiği eğitim seminerlerinin Kasım ayı konuğu, kişisel gelişim ve iletişim uzmanı Görkem Başaran oldu. İZİKAD Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Başaran, iş kadınlarına temel iletişim becerileri ve ikna psikolojisi konusunda eğitim verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce kurulan İzmir Gönüllü Takımı’nda da iletişim uzmanı olarak çalışan Görkem Başaran, pozitif iletişim, ikna süreçleri, gizli ikna teknikleri gibi iletişim yöntemlerine ilişkin bilgileri paylaştı. İş yaşamında ve sosyal yaşamda ikna etmenin önemine değinen Başaran, bilinen en güçlü tekniklerden biri olan ve doğru kullanıldığında iknada ve iletişimde birçok kapıyı açan “ruh hali eşleştirmesi"ni örneklerle anlattı.

Etkileşimli seminerde, katılımcıların sorularını yanıtlayan Görkem Başaran, karşımızdakini ikna ederken yaptığımız yanlışları, beden dilinin etkilerini, ikna etmek için diyaloğu nasıl başlatacağımıza ilişkin ip uçları verdi. Başaran, "Gülümseme", "yapışkan gözler", "nasıl başarılı gözükülür?", "söze nasıl başlanır?", "hiç tanımadığımız insanlarla ilk iletişim nasıl kurulur?", "iletişimde güven verme", "iletişimde ustalaşmanın yolları"nı dinleyicilerle paylaştı.

İZİKAD Başkanı Huriye Serter, insanları ikna etmenin, iş yaşamındaki en önemli anahtarlardan biri olduğunu söyledi. Serter, "İnsanın fikri, projesi, önerisi ne kadar değerli olursa olsun, eğer insanları ikna etmeyi başaramazsa sahip olduğu bütün kaynaklar önemsizleşir. Doğru zamanda kullanılan doğru sözcükler, zihinleri ve yaşamları değiştirebilir” dedi.

Seminerin sonunda Görkem Başaran, yeni yayımlanan “Önce kendini ikna et” adlı kitabını İzmirli iş kadınları için imzaladı. İZİKAD Başkanı Serter, Başaran’a verdiği eğitim için teşekkür ederek günün anısına bir plaket verdi.

 

Bu haber 2044 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()