Selçuk’ta Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu heyecanı

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. Etabı Selçuk’ta sonuçlandı. Meryem Ana Tepesi’nde son bulan Marmaris – Selçuk Etabı’nın kazananı UAEEmirates Takımı’ndan Diego Ulussi oldu.

13 Ekim 2017 - 20:08

Selçuk’ta Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu heyecanı

Selçuk Etabı sona erdi

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. Etabı Selçuk’ta sonuçlandı.  Meryem Ana Tepesi’nde son bulan Marmaris – Selçuk Etabı’nın kazananı UAEEmirates Takımı’ndan Diego Ulussi oldu.

Selçuk için gurur verici

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun uluslararası bir organizasyon olması sebebiyle Selçuk’un yanı sıra Türkiye’nin de tanıtımına katkısı bulunduğunu dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. Etabı kentimizde son buldu. Yarın da yine 5. Turun başlangıcı ilçemizden yapılacak. Selçuk yıllardır bu organizasyonun önemli bir etabı olmaya devam ediyor. Dolayısıyla heyecanımız ve gururumuz her yıl atarak devam ediyor. UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmiş bir Selçuk’a böylesine önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmak yakışıyor. Bir kez daha Cumhurbaşkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Bisiklet Federasyonumuz başta olmak üzere organizasyona emeği geçen herkese ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

Bisikletçiler yarın Selçuk- İzmir Etabı için yola çıkacaklar.

10 Ekim’de 177 km’lik Alanya – Kemer etabıyla başlayan 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun etaplarından biri bir kez daha UNESCO Kenti Selçuk oldu. Marmaris- Selçuk Etabı’nın son 5 kilometresinde Meryem Ana Evi’nin bulunduğu tepeye çıkan bisikletçiler 14 Ekim Cumartesi günü de Saint Jean Yokuşundan Selçuk- İzmir Etabı için yola çıkacaklar.

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 4. Etabı’nda verilen zorlu mücadelede Astana Pro Takımı’ndan JesperHensen ikinci olurken; WilierTriestinaSelle’den Daniel FelipeMartinez üçüncü oldu.

166 kilometre süren Marmaris – Selçuk Etabı’nın sonunda Meryem Ana Tepesi’nde düzenlenen ödül töreninde Milli Bisikletçi Feritcan Samlı bir kez daha beyaz mayonun sahibi oldu. Selçuk Belediyesi tarafından 4. Etap da dereceye giren bisikletçilere çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.

Bu haber 876 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()