Şampiyonlar Geçidi

İzmir’in ve Milli Takım’ın cimnastikteki marka kulübü ŞAVKAR, yıl boyunca katıldığı ülke çapındaki müsabakalarda toplam 9 kupa kazanarak büyük başarı elde etti.

21 Kasım 2017 - 09:42

Bu başarının kahramanlarını unutmayan kulüp yönetimi, performans sporcularına ve ailelerine teşekkür mahiyetinde Bornova’daki ŞAVKAR Arena’da bir kutlama düzenledi. İbrahim Çolak ve Ahmet Önder gibi ŞAVKAR’ın yıldız isimlerinin de katıldığı törende konuşan ŞAVKAR Cimnastik Kulübü Başkanı İsmail Göktekin, son bir yılda çeşitli illerde yapılan 4 ayrı şampiyonada toplam 9 kupa kazandıklarını belirterek, başarıları kazandıran sporculara en içten dileklerle teşekkür etti.  Bu başarıların sadece bu yıla ait olmadığını, son 13 yılda hem ülkemizde hem de uluslararası organizasyonlarda önemli zaferlere imza attıklarını belirten Göktekin, “Milli takımın neredeyse omurgasını oluşturan sporcularımızın hedefi 2020 Tokyo Olimpiyatları. En fazla sayıda sporcuyla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu başarılar, hedefimize ulaşacağımızın güçlü ayak sesleridir. Tüm sporcularımızı, emeği geçen antrenör ve aileleri kutluyorum” dedi.

Son bir yılda ŞAVKAR’ın elde ettiği başarılar ise şöyle: 

Adana’da 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılan Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde birincilik kürsüsüne çıkan ŞAVKAR, şampiyonluğunu ilan etti.  3-5 Kasım’da  Ankara’da yapılan Kulüplerarası Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde, büyük bayanlar, büyük erkekler ve yıldız erkeklerde şampiyonluk elde eden ŞAVKAR, yıldız erkeklerde katıldığı ikinci takımla da ikincilik elde etti.  Aynı şampiyonada yıldız bayanlarda ikinci, genç erkeklerde de ikincilik ve diğer takımı ile de üçüncülük elde eden İzmir’in cimnastikteki markası, bir hafta sonra Bursa’da 10-12 kasım tarihleri arasında yapılan Artistik Cimnastik Küçükler Türkiye finalinde takım olarak şampiyonluk kupasını İzmir’e getirdi. Yine aynı hafta Artistik Cimnastik 1. Lig’i 3. Hafta Minik Erkeklerde takım ikinciliği elde eden ŞAVKAR, kazandığı toplam 9 kupa ile İzmir’in gururu oldu.

 

Bu haber 956 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()