Şakir Başak'tan mücadele vurgusu

CHP Konak İlçe Başkanı M. Şakir Başak, bugün sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj, kamuoyu tarafından manidar karşılandı. Başak, “Dönen dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan. Çünkü bu memleket ve insanlık davasıdır. Selam olsun bunu göze alanlara ve mücadele edenlere” dedi.

09 Ocak 2018 - 13:22

Bilindiği üzere, Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü’nün yarıştığı il başkanlığı kongresinde Yücel ipi göğüsleyen isim olurken, CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Gümrükçü’yü desteklemişti. 
Öte yandan Başak’ın, CHP İl Kongresi ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kamuoyu tarafından manidar karşılandı. Başak,  “Günaydın olsun güzel yürekli insanlara. Bizi yoranlara da selam olsun. Şunu herkes bilsin ki; bizim verdiğimiz mücadele bireysel bir mücadele değil yorulmamız doğaldır. Çünkü toplumsal doğruları savunmak insanı yorar. Bireysel davranıp çıkar elde edebiliriz ancak bu kısa hayata biz zoru seçenleriz ve direniş gösterenleriz. Dönen dönsün biz dönmeyiz yolumuzdan çünkü bu memleket ve insanlık davasıdır. Selam olsun bunu göze alanlara ve mücadele edenlere” mesajını paylaştı. 

 

Bu haber 1166 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()