Saç Dökülmesi olanlara MÜJDE

Dermokozmetik sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Endaz İlaç’ın geliştirmiş olduğu Novacure Saç Bakım Ürünleri ile saçlarınızda yeniden saç gelişimini desteklemeye yardımcı oluyor.

21 Nisan 2016 - 12:00

Düzenli olarak kullanıldığında saç dökülmesine neden olan etkenlerle mücadele ederek saç köklerinin yeniden aktive edilmesine yardımcı olan Novacure, dermatologlar tarafından da en çok tavsiye edilen saç bakım ürünü.
 
Fransız Sederma Pharma tarafından saç dökülmesi için geliştirilmiş ve üç aktif maddeden oluşan procapil sayesinde kelliğin ana sebeplerini ortadan kaldırılmasına destek olan Novacure, böylelikle saç köklerinin zayıflamasına ve körelmesine sebep olan hormonun da sona erdirilmesine yardımcı oluyor.
 
Yapılan klinik araştırmalar sonucunda saç dökülmesine karşı özel olarak etki gösterdiği kanıtlanmış olan Novacure, kelliğin ana sebeplerini kaldırmayı destekleyen bir ürün olarak öne çıkıyor. İş ya da özel hayattan kaynaklanan stresin, düzensiz ve yanlış beslenmenin, mevsim geçişlerinin ya da hormonal bozuklukların neden olduğu saç dökülmelerine karşı etkili olan Novacure’ün hiçbir yan etkisi bulunmuyor.
 
İçeriğinde bulunan ve saç dökülmesini önlemeye yardımcı olan etken madde procapil sayesinde öne çıkan Novacure saç bakım ürünlerine, tüm yetkili eczanelerden veya www.butikkozmetik.com adresinden satın alabilirsiniz. 

Bu haber 2895 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()