Rektör Tokaç, Öğrenci Konseyi İle Bir Araya Geldi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tokaç, Öğrenci Konseyi Başkanlığı yönetimiyle bir araya geldi.

30 Ekim 2017 - 10:15

Genel Sekreterliğin düzenlediği kahvaltılı toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Turan Gökçe, Prof.Dr.Saffet Köse, Prof.Dr.Adnan Kaya, Genel Sekreter V. Nurettin Memur, Genel Sekreter Yardımcısı Enes Uzun, Konsey Başkanı Enes Hoyladı,  Konsey Saymanı Sosyal Beşeri Bilimler Fakültesi Temsilcisi Gamze Kılıç, Konsey Eğitim Sorumlusu Turizm Fakültesi Temsilcisi İbrahim Okşar katıldı.

Yönetime tam destek

Genel Sekreterliğe bağlı olarak faaliyetlerine devam eden İKÇÜ Öğrenci Konseyi’nin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Başkan Hoyladı, göreve yeni atanması nedeniyle Rektör Prof.Dr.Tokaç’a başarılar diledi. Öğrenci Temsilcileri olarak yönetim ile işbirliği içinde çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Hoyladı, öğrencilerin akademik kariyer hedefine yönelik başlatacakları çalışmalarla ilgili yönetimden destek istedi.

“Tek amacımız sizlere daha iyi bir gelecek sağlamak”

Öğrenci odaklı bir üniversite olduklarını vurgulayan Rektör Prof.Dr.Mehmet Tokaç ise İKÇÜ’nün daha iyi bir noktaya gelebilmesi için öğrenci-yönetim arasında kurulan iletişimin önemini vurguladı.

Yönetim olarak öğrenci konseyi ve öğrenci toplulukları arasında yapılacak iş birliklerine her daim destek olacaklarını belirten Rektör Prof.Dr.Tokaç, “Amacımız sizlere iyi bir gelecek sağlamaktır. Güçlü bir Türkiye için iyi yetişmiş bir gençliğe ihtiyacımız var. Sizlerden gelen istekler bizler için çok önemli. Yalnızca eğitim – öğretimin değil, sosyal ve kültürel faaliyetlerin de başarıyla yürütülmesi açısından öğrencilerimizin desteğine, sizlerden gelecek önerilere ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Bu haber 2787 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma gireceği gün sona ermiş
Kocagöz’ün ANET’teki yöneticiliği teleferiğin bakıma...
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()