Rekabetten sonra ilk buluşma

CHP İzmir İl Kongresinde İl Başkanlığı için yarışan Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü, kongre sonrasında Yücel’in makamında bir araya geldiler.

16 Ocak 2018 - 23:49

 Ocak’ta gerçekleşen CHP İzmir İl Kongresi,  Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü’nün il başkanlığı yarışına sahne olmuş ve kazanan Yücel olmuştu. Kongre sonrası CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
Kongre sonrası ilk defa bir araya gelen ikili, dostluk mesajı verdiler. Gümrükçü, sosyal medya hesabından Yücel ile birlikte çekildikleri fotoğrafın üstüne, “Dostum ve yoldaşım CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i makamında ziyaret ederek başarı dileklerimizi ilettim” dedi. 

 

Kaynak: Gerçek Haberci
Bu haber 1030 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()