PKK Saldırdı: Yaralılar var

PKK sınırda operasyon düzenleyen birliklere saldırdı.

28 Ağustos 2016 - 12:15

Hakkari'ye bağlı Şemdinli'nin Irak sınırında bulunan Samanlı ve Cedikhan bölgelerinde operasyon düzenleyen güvenlik güçlerine sabah saatlerinden Irak tarafından ateş açıldı. PKK'lı militanların havan ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdikleri saldırıda bir üst teğmen ve bir eri yaraladı.

Asker tarafından PKK'lı teröristler tarafından açılan ateşe anında karşılık verildi. PKK'lıların havan topları ve uzun namlulu silahlarla açtıkları ateşe karşılık verilmesiyle beraber saldırı çatışmaya dönerken bir üsteğmen ve bir er yaralanırken teröristlerden 4 kişi öldürüldü. Çatışmanın ardından bölgeye çok sayıda takviye birlik gönderildi. Bölgeden gelen bilgiler doğrultusunda çatışmaların sürdüğü öğrenilirken bölgeye çok sayıda takviye birlik sevk edildi. Öte yandan sınırın karşı tarafından ateş açılan bölge yoğun top atışı altında bırakıldı.

Bu haber 570 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()