Özkan'dan İlginç Kocaoğlu Yanıtı

Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan CHP Konak İlçe Başkanlığı'nda parti örgütüyle bir araya geldi. Gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunarak partililerin sorularını yanıtlayan Özkan, Aziz Kocaoğlu ile ilgili gelen soruya ise ilginç bir yanıt verdi.

23 Şubat 2018 - 13:01

2019’DA 3 SEÇİMİ DE KAZANACAĞIZ

Özkan konuşmasında iktidarı hedef aldı, iddialı bir çıkışa da imza atarak 2019’daki 3 seçimi de kazanacaklarını söyledi.

Özkan şunları söyledi: Ülke olarak ekonomik sosyal felaketten geçiyoruz. Çocuklarımıza kadınlarıma karşı suçlar işleniyor. Eğitim çöküşte... Türkiye’yi bu zor durumdan çıkartacağız. Bununla ilgili her türlü programımız hazır. 1 ay içinde sokakta olacağız. Hangi mücadele yöntemleriyle karşımızdaki cepheyi yeneceğimizin planlamasını bitirmiş olacağız. El ele omuz omuza yürüyeceğiz. 2019’da Türkiye’nin gönderine Mustafa Kemal Atatürk’ün sancağını yeniden dikeceğiz. Bugün sıkışan giderek küçülen dertleri büyüyen dünyaya Atatürk’ü yeniden keşfedenlere kocaman bir pencere açacağız. Küçük dünya aydınlanacak. Türkiye’de çocukları kimse taciz edemeyecek kadınları kimse öldüremeyecek kimse aç yatmayacak terör eski kötü bir anı olarak kalacak. 2019’da 3 seçimi de kazanacağız size söz veriyoruz. Hep birlikte Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Hep beraber biz kazanacağız. Memleket aşkıyla doluyuz. Aşk eksiklerin tamamlanmasıdır. Bizim eksiklerimiz Türkiye biz Türkiye’nin eksiklerini tamamlayacağız..."

Partili bir gencin: “Aziz Kocaoğlu ile aranızdaki sorun yüzünden Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesinde yer alamadığınız konuşuluyor, doğru mu?” sorusu üzerine Özkan'dan ilginç yanıt geldi.

"İzmir CHP'dir, CHP kalacak!"

“Aziz Bey, bizim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız. Kendisine sevgimiz saygımız onun mücadelesinde omuz omuza yan yana  yerelde ve o da  bizim Türkiye genelinde mücadelemizde yan yana omuz omuza yürek yüreğe bizim ayrı gayrımız yoktur. Aziz Beyle ya da Genel Başkanımızla herhangi yöneticimizin karşı karşıya gelmesi karşıtlık içinde yer alması mümkün değildir. Söz konusu değildir.  İzmirin burçlarından CHP’nin sancağını  asla yere indirmeyeceğiz. İzmir CHP’dir, CHP kalacak! 

"MYK, PM makam değil, hizmet koltuklarıdır. Üzerimizdeki sorumluluk arttı"

Liste delmek o listeden bu listeden gelmek bunlar önemli değil. Biz hepimiz büyük bir ailenin fertleriyiz. Yürek yüreğe, omuz omuza mücadele ediyoruz. O listede yer almadın, bu listede yer aldın o listede yer yoktur. Siyaset elinizdekilerle yemek yapma sanatıdır. O gün o malzemeniz olmazda 1 dk sonra olur. MYK ya girmek sürpriz oldu Genel Başkan teveccüh gösterdi. MYK da yer almasam da PM yer almasamda  elimden ne geliyorsa geçmişte yaptığım gibi o zamanda yerine getirirdim. Bu görevler makam değil, hizmet koltuklarıdır. Biz partimizin Türkiye’nin hizmetkarlarıyız. Üzerimizdeki sorumluluk arttı. Ben eskiden de az uyuyan biriydim 4 saat uyuyordum şimdi 3 saat uyuyorum.  
 

"CHP bir yumruk gibi kenetlenmiştir."

CHP bir yumruk gibi kenetlenmiştir. Altı okun aydınlığı ile Mustafa Kemal’in aydınlığı ile Türkiye’yi baştan başa yıkıyacağız.  Türkiye’yi çağdaş, uygar toplumlarla kucaklaştıracağız.Birimiz hepimiz hepimiz birimiz içindir. Hiç ayrımız gayrımız yok.” açıklamasında bulundu. 

 

Bu haber 2143 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()