Özel: Bunu Açıklamazsa İftiracıdır, Müfteridir

'Ne ihaneti, ne casusluğu, ne suçu?'

15 Ağustos 2017 - 11:35 - Güncelleme: 15 Ağustos 2017 - 11:38

Tutuklu CHP milletvekili Enis Berberoğlu ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili "Yakında Kılıçdaroğlu’nun içerdeki zatla (Enis Berberoğlu) bağlantısı çıkarsa şaşırmayın ha!" sözlerine tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Cumhurbaşkanı çıkıp bu bilgi kendisine kimden, nereden gelmiş açıklamazsa iftiracıdır, müfteridir” dedi. "Ülkenin cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ‘bana içeriden gelen bilgiler söylüyor' diyor. Kendisine nereden bilgi gelmektedir?" diyen Özel, "Cezaevine mi gitmiştir, cezaevine ajan mı yollamıştır?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da düzenlenen AKP İl Danışma Toplantısı’nda MİT TIR’ları davasında aldığı ceza nedeniyle tutuklanan Enis Berberoğlu’nu kastederek “İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat” demişti. Erdoğan, devamında, Berberoğlu ile ilgili davanın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da uzanabileceğini ima etmişti.

"Cezaevine mi gitti, ajan mı yolladı?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamaları sonrası CHP’den ardı ardına tepkiler gelmeye devam ediyor. TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Erdoğan’a yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özel, “Ülkenin cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ‘bana içeriden gelen bilgiler söylüyor’ diyor. Kendisine nereden bilgi gelmektedir? Enis Berberoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’na söylediğini iddia ettiği şey, Genel Başkan Yardımcısına söylemiyor, ben grup başkanvekiliyim kendisinin vekiliyim bir şey söyleyecekse bana söylemiyor, ama nasılsa söylemediği bu söz Cumhurbaşkanı’nın kulağına gidiyor” dedi.

Bilginin nereden geldiğini soran Özel, “Cezaevine mi gitmiştir, cezaevine ajan mı yollamıştır? Esas tartışma şu; Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın AKP Genel Başkanına şunu sorarlar, ne ihaneti, ne casusluğu, ne suçu? Ortada bir suç varsa suçüstü yakalandığınız cihatçı örgütlere silah yollama suçudur” diye konuştu.

Kaynak: T24
Bu haber 549 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()