Okullar Ne Zaman Açılıyor?

3 aylık tatilin ardından 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak.

20 Ağustos 2017 - 14:27

9 Haziran 2017 Cuma günü karnelerin dağıtılmasıyla başlayan yaz tatili ile öğrenciler 3 aylık yaz tatiline başlamıştı. Okulların açılmasına halen uzun bir süre var ancak öğrenciler bir yandan da okulların ne zaman açılacağını merak ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan resmi çalışma takviminde, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak ve yurt genelinde milyonlarca öğrenci ders zilinin çalmasıyla birlikte dersliklerinde yerini alacak.

4 aylık bir eğitim sürecinin ardından 19 Ocak 2018 Cuma günü karneler dağıtılacak ve birinci kanaat dönemi sona erecek. Yarıyıl tatiline girecek olan öğrenciler, 5 Şubat 2018 tarihinde yeniden dersliklerine dönecek ve ikinci kanaat dönemine başlayacak.

4 aylık ikinci kanaat döneminin ardından da 8 Haziran 2018 Cuma günü karneler dağıtılacak ve böylece öğrenciler yaz tatiline giriş yapacak.

Bu haber 1179 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()