Ödüllü İzmir Kartpostalları

17 Aralık 2017 - 21:37

Koleksiyoner Ercüment Tahtakıran’ın İngiltere 2017 Spring Stampex Milli Pul Sergisi’nde Large Verneil (Büyük Venye) ödülüne layık görülen Gezdim İzmir’in Sokaklarını 1895- 1910 Sergisi Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda İzmirlilerle buluşuyor.

EBSO ile İzmir Kültür ve Tarih Araştırmaları Derneği İşbirliği’nde gerçekleşen Gezdim İzmir’in Sokaklarını  1895- 1910 Sergisi’nin açılışı 19 Aralık Salı günü EBSO Sergi Salonu’nda  gerçekleşecek. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmirlileri sergiye davet ederek “Kentimizin geçirdiği büyük değişimi yaşarken, geçmiş ile bugün arasında kurulan bağları yerinde görmeleri için İzmirlileri sergimize bekliyoruz” dedi. Koleksiyoner Ercüment Tahtakıran’ın 200 civarında orijinal eserinin yer aldığı ve her kartpostala özel kısa özet bilginin de yer aldığı  sergi 03 Ocak 2018’ e kadar açık kalacak.

Bu haber 1254 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()