Niran Ünsal'a Nikah Masası'nda 'Hayır' Şoku

Niran Ünsal bir an soğuk duş aldı...

27 Nisan 2017 - 15:30

Niran Ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlenmişti. Gugu, nikah masasında yaptığı soğuk espri ile herkesi şoke etti.

İbrahim Gugu ile 8 yıldır aşk yaşayan ve bu ilişkiden iki çocuk sahibi olan şarkıcı Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü.

Çiftin nikahında memurun evlenmeyi kabul ediyor musun? sorusuna hayır yanıtını veren Gugu, herkesi şoke etti. Ardından Gugu, şaka, şaka diyerek durumu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

EVLENDİK BİZ, ŞÜKÜRLER OLSUN

Eşi İbrahim Gugu'nun memleketi Giresun Görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Ünsal, Evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi Görele'de evlendik notunu yazdı.

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARMIŞTI

Başörtüsü takmaya başlayan, daha sonra Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadım diyerek tesettürü çıkaran Ünsal, eleştirilerin odağı olmuştu.

Bu haber 670 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()