Neden "26 Ağustos"?

Uzun süredir yalanlanan erken seçim iddiaları sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli bir çıkış geldi.

18 Nisan 2018 - 11:09

Seçimlerin 26 Ağustos 2018'de yapılmasını öneren Bahçeli'nin bu açıklaması büyük bir hesabı devreye soktuğu konuşuluyor.

YSK'nin Ocak ayında yaptığı açıklamada seçime girecek 9 parti olduğu açıklanmış, bu partilerin Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Halkların Demokratik Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve Vatan Partisi olduğu belirtilmişti.

Tüm seçim yeterliliklerini yerine getirmesine rağmen TKP hukuksuz şekilde liste dışı bırakılırken, Meral Akşener'in İyi Parti'si de seçime girecek partiler arasında yer alamamıştı. Listede ÖDP ve EMEP gibi partilere de yer verilmemişti.

Bu haber 997 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()