NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKÖĞRETİM OKULUNDA ’23 NİSAN COŞKUSU’

İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi törenlerle kutlandı.

23 Nisan 2016 - 16:15

İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi törenlerle kutlandı. Kendilerine armağan edilen günün coşkusunu yaşayan öğrenciler, şiirler okudu, gösterilerini sundu.

Karabağlar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı için ilk tören Kaymakamlık’ta  Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çocuklar adına çelenk konulmasıyla başladı. Törene Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve öğrenciler katıldı.

Törenlere yoğun ilgi gösterildi
Buradaki çelenk koyma töreninin ardından gösterilerin yapıldığı Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi’ne geçildi. Törenlere Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Garnizon Komutanı Albay Bilal Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya ile meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gösteri büyük alkış aldı
Final bölümünde ise Karabağlar Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin yaptığı halk oyunları gösterisinin ardından Necip Fazıl Kısakürek ve Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerinin “sevgileri yarına bırakmayın, bir insanı sevmekle başlayacak her şey” konseptiyle yaptıkları muhteşem gösteri büyük alkış aldı. Çocukların geleceğin teminatı olduğunu söyleyen Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim 2.sınıf öğretmeni Fatma Sönmez, ‘Çocukların bayramı biz büyükleri de çok heyecanlandırdı. Yarınların teminatı olan tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Törene katılan öğrencilerime teşekkür ediyorum’ diyerek duygularını ifade etti.

Bu haber 3858 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()