NATO'dan Ankara ve Washington'a uyarı

Ankara-Washington hattında yaşanan vize krizi sonrasıda NATO Genel Sekreteri Stoltenberg açıklamalarda bulundu.

14 Ekim 2017 - 11:27 - Güncelleme: 14 Ekim 2017 - 12:33

NATO’dan Ankara ve Washington’a uyarı

Ankara-Washington hattında yaşanan vize krizi sonrasıda NATO Genel Sekreteri Stoltenberg açıklamalarda bulundu. Fransız Haber Ajansı'na konulan Stoltenberg, "Türkiye, terörizm ile savaşta kilit role sahip bir üye" ifadesini kullandı.

ABD ile Türkiye arasında geçtiğimiz hafta yaşanan gerilimin ardından Stoltenberg her iki tarafı da adeta uyardı. Her iki ülkenin de diyalog içinde oturup bu sorunu çözmesini isteyen Stoltenberg, birlikte çalışmanın önemine değindi.

Geçtiğimiz aylarda Ankara-Berlin arasında yaşanan Konya Üssü konusunda da NATO devreye girmişti.

Stoltenberg “Amerika Birleşik Devletleri ile Türkiye’ye, birlikte oturup çözüm bulmaları çağrısı yapıyorum çünkü yakın ilişki içinde birlikte çalışabiliyor olmamız ittifak için önemli. Özellikle de bu bölgede, çünkü Türkiye terörizmle savaşımızda kilit bir öneme sahip” ifadelerini kullandı.

Kaynak: SÖZCÜ GAZETESİ
Bu haber 818 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()