MİT Avrupa'da FETÖcü Avına Çıktı

Yunanistan merkezli bir gazete MİT'in Avrupa'da FETÖcü avına çıktığını yazdı.

28 Ağustos 2016 - 12:45

Yunan Proto Thema gazetesi eski CIA ajanlarına dayanarak verdiği haberde MİT’in, 1972 Münih Olimpiyatları’nda öldürülen İsrailli atletlerin intikamını almak için başlattığı Gideon’un Kılıcı operasyonu benzeri bir operasyona kaçak FETÖ’cü askerleri dünyanın dört bir yanında yakalamak için başladığını yazdı.

1972’de dönemin İsrail Başbakanı Golde Meir, MOSSAD’a tam yetki vermiş ajanlar dünyanın dört bir yanında bu olayın sorumlularını arayıp bulup infaz etmişti.

SUİKAST İZNİ MEVCUT

Yunan gazetesine göre, benzer bir operasyon için düğmeye basan MİT, ajanlarını Avrupa ve dünyanın dört yanına gizli kimliklerle gönderdi. Bu kişilere, firari FETÖ’cü askerleri bulup kaçırma ve gerekirse öldürme yetkisi verildi. Her bir kentteki MİT ekibi otonom olarak hareket edecek ve Hakan Fidan ile bir kontakları olmadan emirleri yerine getirme yetkileri olacak. Tespit edilmemek için birbirleriyle temas kurmaları da yasak. Hedef tespit edildiğinde Türkiye’ye transferi çok güç olacağından suikast düzenlenmesine yönelik izin de mevcut.

Bu haber 737 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()