Minik Öğrencilere En Güzel Hediye!

Futbol Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilere Tanju Çolak Sürprizi

27 Nisan 2016 - 11:06

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan Uluğbey İlköğretim okulunda düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren Öğrencilere Karabağlar kaymakamlığı ve Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu tarafından törenle ödül verildi. Tören sonrası sınıfları dolaşan protokol üyeleri sınıflardaki öğrencilere de hediyeler dağıttı.

13077111_10208306849982208_1698074673_n

11-12 Nisan tarihleri arasında Uluğbey ilköğretim okulunda düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine Karabağlar kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Ege Toplumsal Dayanışma ve Gelişim Platformu Başkanı Cem Kavur, Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu onursal başkanı, milli futbolcu Tanju Çolak, platform yöneticileri, ilçe milli eğitim müdürü Ahmet Kaya, İlçe Sağlık Müdiresi Uzm. Dr. Nezihe Üzüm, İlçe Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Bilal Safi, Şube Müdürleri, Muhtarlar ve davetliler katıldı. Okul müdürü Asil Yalcı kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyeleri ve davetlilere teşekkür etti.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri Karabağlar kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, milli futbolcu Tanju Çolak ve Cem Kavur tarafından verildi. Ödül töreninin ardından kaymakamlık ve Ege Toplumsal Düşünce Platformu’nun başlattığı yardım kampanyası sonucu toplanan oyuncak, kıyafet, kitap, kırtasiye gibi çeşitli hediyeler öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerin gözlerindeki mutluluk dikkatlerden kaçmadı.

13081747_10208306849742202_1274893540_n

HASTA ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu yöneticileri ve milli futbolcu Tanju Çolak Uluğbey ilköğretim okulu ziyaretinin ardından İzmir Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi çocuk onkolojisi bölümünde yatan hasta çocukları ziyaret etti. Platform yöneticileri tarafından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı ve keyifli zaman geçirmeleri sağlandı.

Kaynak: Medya Ege

Bu haber 1496 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()