MİNİK KARATECİ BULGARİSTAN YOLCUSU

Yaklaşık bir yıldır katıldığı Minikler Karate Şampiyonalarında derece yapan, kendi küçük kabiliyeti büyük 2009 doğumlu Kaan Yüksel, gelecek vaat ediyor.

25 Nisan 2017 - 11:45

28-30 Nisan 2017 tarihinde Varna - Bulgaristan’da gerçekleşecek olan ‘Wsf Dünya Shotokan Karate Turnuvası’na gururla katılacak olan sporcumuz Kaan Yüksel, minikler kategorisinde tatamiye çıkacak.Minik sporcunun babası ve aynı zamanda Antrenörü Kudret Yüksel, ‘Foça’ da Karate Sporunu tanıtmada ve sporcumuzun başarılarını üst seviyelere çıkarmamızda her türlü desteği veren Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a sporcum ve şahsım adına çok teşekkür ederim’ dedi.Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’na katılan, Foça Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel; 7 yaş erkek kumite 35 Kg’ da Gümüş madalya ve 7 yaş bireysel erkek kata kategorisinde Bronz madalya kazanmıştı. 3-5 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda, 25 ülkeden yaklaşık 1450 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Kaan Yüksel, iki Uluslararası derece alarak sportif başarı grafiğini yükseltmişti.Kaan Yüksel’in başarılarını büyük takdirle karşıladıklarını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, minik karateciye başarılar diledi. Başkan Demirağ, ‘Spor ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecektir. Geleceğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz, sporun verdiği özgüven ve desteği ile hayata bakışlarını geliştireceklerdir’ dedi.

Bu haber 1118 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()