Minik ‘Filizler’ fidan dikti

Genç ve minik ‘Filizler’den yeşil işbirliği

18 Mayıs 2017 - 11:00

Karşıyaka Belediyesi’nin ‘Karşıyaka’nın Filizleri’ projesinden burs alan gençlerin de aralarında bulunduğu Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2. sınıf öğrencileri, minik ‘Filizler’e çevre bilinci aşıladı. Karşıyaka’nın Filizleri Anaokulu’nu ziyaret eden gençler, önce miniklere doğayı korumanın önemine ilişkin bir sunum yaptı. Daha yaşanabilir bir dünya için, ağaç ve ormanların büyük değer taşıdığı anlatıldı.

CAN SUYU VERDİLER

Sunumun ardından, üniversiteli gençler ve 5-6 yaş grubu minikler, anaokulunun bahçesinde çam fidanlarını toprakla buluşturdu. Elleriyle diktikleri fidanlara can suyu da veren öğrenciler, keyifli saatler geçirdi. Minikler, ağabey ve ablalarından öğrendikleri bilgileri, anaokulunda oluşturulan serada da kış döneminde pratiğe dönüştürme imkanı bulacak.

Bu haber 890 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()