MHP'den 5 Vekil İYİ Parti'ye Geçiyor İddiası

CHP'den İyi Parti'ye 15 milletvekilinin geçmesinin yankıları sürerken şimdi de MHP'den 5 vekilin İyi Parti'ye katılacağı iddia edildi.

23 Nisan 2018 - 08:43

Devlet Bahçeli'nin partisinin milletvekillerine vekil transferi öncesi, “CHP’den İP’e geçebilecek vekiller var. Grup kurmaları için 15 vekil kadar. Ben inanmıyorum ama  bizden de 5 vekil arayışları var" dediği öğrenildi.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, MHP’de 'Kim bu isimler' tartışması yaşanırken, bu isimlerin, MHP’nin olağanüstü kurultay sürecinde Meral Akşener’i destekleyeceğini açıklayan Bursa milletvekili Kadir Koçdemir, Anayasa değişikliği referandumunda 'hayır' oyu vereceğini açıklayarak, genel başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Atila Kaya, yine MHP’nin olağanüstü kurultay döneminde sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla dikkatleri çeken ve 19 Haziran 2016’daki olağanüstü kurultayın ardından grup başkanvekilliği görevinden istifa eden İzmir milletvekili Oktay Vural, Sakarya milletvekili Zihni Açba ile Kahramanmaraş milletvekili Fahrettin Oğuz Tor olduğu ileri sürüldü. Ancak Kaya ve Açba birer açıklama yaparak iddiaları reddetti.

Oktay Vural da “İstifa mı ettiniz?” sorusuna “Öyle bir şey söz konusu değil” dedi.

Bu haber 1405 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()