MASKİ Meslek Odalarını Ağırladı

MASKİ Manisa'nın meslek odalarını ağırladı.

28 Ağustos 2016 - 10:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire’yi ağırladı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Manisa Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Genel Müdür Coşkun’un MASKİ hizmet binasındaki makamında gerçekleşen görüşmede MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen de yer aldı. Coşkun’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileten Oda Başkanları, kendisini MASKİ yönetiminde görmekten büyük mutluluk duyduklarını ilettiler.

Meslek odaları Manisa’nın tarım, sanayi ve ticaretinin bel kemiğidir
Oda başkanlarının nezaket göstererek yapmış oldukları ziyaret için kendilerine teşekkürlerini sunarak, “Manisa, gerek tarımsal gerekse endüstriyel açıdan oldukça gelişmiş olan ve bu konularda ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri. Bu açıdan bakıldığında ilimizde bulunan odalar ve diğer meslek kuruluşları, Manisa’mız tarımının, ticaretinin ve sanayisinin bel kemiği görevindedir. Bizler de elimizden geldiğince bu önemli kuruluşlarımızın yanında yer alarak, gerekli desteği vermeye her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.

Bu haber 644 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()