MASKİ Genel Müdürü Muhtarlarla Buluştu

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun Yunusemre Mahallesi Muhtarlarıyla buluştu.

28 Ağustos 2016 - 10:35

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Muhtarlar Derneği’ni ağırladı. Coşkun, ziyarete gelen muhtarla MASKİ’nin Yunusemre’de yürüttüğü altyapı çalışmalarıyla ilgili görüşerek, talepleri dinledi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Burak Aslay ile Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı ve mahalle muhtarlarını konuk etti. Ziyarette MASKİ’nin ilçede gerçekleştirdiği altyapı işlemleri ve sondaj çalışmaları konuşuldu. Görüşmede ayrıca ilçeye kazandırılması için Devlet Su İşleri ile ön toplantıların yapıldığı baraj hamlesi de konuşuldu. Mahalle muhtarları da mahallelerinde yapılmasını istedikleri konuları Genel Müdür Coşkun’a aktararak, altyapıya ilişkin taleplerini ilettiler.

Diyalog ve işbirliği içerisinde sorunlar bir bir çözülüyor
Görüşmede Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Yaşar Coşkun’a yeni görevinde başarılar dileyerek şu açıklamaları yaptı: “Burada bizleri kabul ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Manisa’mız için güzel şeyler yapacaksınız. Zaman içerisinde zaten sorunlarımızın çözüldüğünü görüyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon çalışması yapılacak 5 mahallemizden ilkinde şuan çalışmalar başladı ve hatlarımız yenileniyor. İlerleyen zaman içerisinde ihtiyaç olan diğer mahallelere altyapı hizmeti ulaşacağına inanıyorum. Konuşarak, görüşerek işlerimizin hallolacağı düşüncesindeyiz. Ben tekrardan çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Yaşar Coşkun benim liseden 3 yıl onur konuğu öğretmenim idi. O anlamda hem öğretmenimiz hem Genel Müdürümüz.”

Çözüm üretmek için uğraş veriyoruz
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, muhtarlarla yapılan görüşmede bugüne kadar sorunlara ortak olmaya çalıştıklarını ve çözüm üretmek için uğraş verdiklerinin altını çizdi. Başaran, “Her zaman kapımız sizlere açık. Hizmet için buradayız. İlimize baraj yapılması adına çalışmalarımız var. MASKİ ilk kurulduğunda Devlet Su İşleri’ne başvurmuştuk. Geçtiğimiz aylarda bir ön görüşme gerçekleştirdik. Devlet Su İşleri Bakanlar Kurulu kararıyla hangi bölgede hangi barajların yapılacağına karar veriyor. Bunları yaparken de o bölgedeki yerel yönetimlerle de görüşüyor. Bunlar ön etüt çalışması. Benim için her zaman başlamış iş, bitmiş iştir. Artık sularımızı barajlardan temin etmek istiyoruz” dedi.

Yunusemre’nin altyapısı yenileniyor
Genel Müdür Yardımcılarından Burak Aslay da MASKİ’nin Yunusemre’de yapmaya devam ettiği çalışmalarından bahsetti. Aslay, “Yunusemre ilçemizde içme ve kanalizasyon altyapılarını yeniliyoruz. Örselli mahalle muhtarımız da burada. Bu mahallemizdeki kanalizasyon çalışmalarımız başladı. Bunların yanı sıra içme suyu depoları ve sondajları çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Sizlerin dertlerine deva olmak için buradayız
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre’li muhtarlarla yaptığı görüşmede samimi ifadeler kullanarak, “Bedriye hanımla, öğretmen öğrenci ilişkisi olarak oldukça duygusal bir ilişkimiz var. Kendisini böyle yerlerde görmek beni oldukça mutlu etti. Allah kendisinden de sizlerden de razı olsun. Bunun yanında ben de köylü çocuğuyum. Bunu gurur duyarak söylüyorum. O nedenle kendimi yabancı bir yerde değil, kendi ailem içindeymiş gibi hissediyorum. Biz sizlerin dertlerine deva olmak için buradayız. Probleminiz varsa onlar aynı zamanda bizim de problemimiz” açıklamasını yaptı.

MASKİ’nin tüm imkanlarını Manisalıların hizmetine sunacağız
Genel Müdür Coşkun, MASKİ’nin tüm imkanlarını Manisalıların hizmetine sunmak için burada olduklarını söyledi. Coşkun, “Biz bu imkanları sizin için seferber etmek adına buradayız. Geldiğim günden beri ifade etmeye çalıştığımız şey cennet vatanda yaşayan herkesin iyi ki bu ülkenin vatandaşıyım diyebilmesi. Bize düşen de ‘iyi ki Manisa’da yaşıyorum’ dedirtebilmek. Bu bize mutluluk verecek ve bütün yorgunluğumuzu alacak. Yorulursak sizin için yorulacağız. Hizmet ediyorsak ülke için hizmet ediyoruz. Sizler bizim baş tacımızsınız. Bunu övünerek söylüyorum. Diyaloğumuz devam ettikçe birlikte halledemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Bizler birbirimizi tanıyoruz ve birbirimizden asla endişemiz yok. Sizlere güveniyorum. Samimi olduğunuza da yürekten inanıyorum. Hepinizi burada ağırlamaktan son derece gururlu ve mutluyum. Cenab-ı Allah bize bu fırsatı verdi. Bu fırsatı beraber değerlendireceğiz. Ne yapacaksak beraber yapacağız. ” dedi.

Bu haber 674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()