MASKİ'DEN DEFTERDAR GEZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Defterdarı Şenol Gezer'i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

27 Nisan 2017 - 12:45

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Defterdarlığı görevine atanan Şenol Gezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde Genel Müdür Coşkun'a; Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Şehnaz Başaran ile Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan eşlik etti. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'ya yapılan ve yapılacak olan yatırımların da görüşüldüğü ziyarette, 17 ilçede hayata geçirilen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Nazik ziyaretleri nedeniyle MASKİ yetkililerine teşekkür eden Defterdar Gezer, MASKİ'nin Manisa için önemli projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

Manisamızın her köşesine yatırım yapıyoruz

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Hiç bir ayrım gözetmeksizin Manisa'nın 17 ilçesine birden eşit hizmet ulaştıran bir kurum olarak il genelindeki yatırımlarımız ve yatırım planlamalarımız devam ediyor. Bu kapsamda da diğer kurumlar ve bakanlıklarımızın temsilcileriyle de görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de bu vesileyle Defterdar Şenol Gezer’e hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, hem de çalışmalarımızla ilgili görüştük. Hepimizin ortak paydası Manisa. İlimizin gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Bu haber 814 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()