Masa Tenisi Gençleri Buluşturdu

24 Aralık 2017 - 20:00

Bornova Belediyesi Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi, Dost Kart sahibi üniversite öğrencileri için düzenlenen Masa Tenisi turnuvasına ev sahipliği yaptı. Yoğun ilgi gören organizasyonda dereceye giren öğrencilere raket hediye edildi

 

Bornova Belediyesi Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası 50 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Karşılaşmalar, tek maç eleme usülüne göre oynandı. Üç gün süren organizasyonda final maçları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Final karşılaşmaları sonucunda Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencisi Aydın gezici birinci, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Furkan Ali Gök ikinci, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi 3. Sınıf öğrencisi İrfan Özer ise 3 oldu. Dereceye giren öğrencilere raketi hediye hediye edildi. Üniversite öğrencilerini spora özendirme ve yoğun ders programı arasında eğlenmelerini amaçlayan turnuva, önümüzdeki süreçte tekrar edilecek.

Öğrenciler birçok olanaktan yararlanıyor

Dost Kart sahibi üniversite öğrencileri, Büyük Park içersindeki Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi’nin tüm olanaklarından ücretsiz yararlanıyor. Yemeğini yiyip, çayını, kahvesini ve soğuk içeceklerini içebiliyor, internetten ve çamaşırhanesinden yararlanıyor. Uzman psikologlar tarafından bireysel danışmanlık hizmetinin de verildiği Merkez’de masa tenisinin yanısıra satranç, tabu, scrable, jenga gibi oyunlar oynanabiliyor. Günlük gazetelerin yanısıra haftalık ve aylık dergiler bulunuyor. Üniversite öğrencilerinin sergi, dinleti, toplantı gibi kulüp çalışmalarını yapabilmeleri için de mekanların yaratıldığı Merkez’de 3 bin kitaplık bir kütüphane de bulunuyor.

 

Yemek, içme, çamaşır yıkama, kütüphane ve internet gibi hizmetleriyle Dost Kart sahibi üniversite öğrencilerine destek olan Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi, ev sahipliği yaptığı çeşitli etkinliklerle de onların yanında yer alıyor.

Bu haber 1264 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()