Kuşadasılı Turizmciler Tuzizm Eylem Planı Toplantısında Buluştu

Kuşadası'nda turizmciler bir araya geldi.

25 Eylül 2016 - 17:25

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde Kuşadası ve bölge turizminin sorunlarının ele alındığı Turizm Eylem Planı toplantısı yapıldı. Toplantıda 2016 yılında turizmde yaşanan sorunların 2017 yılı ve sonrasında tekrarlanmaması için neler yapılabileceği konuşuldu.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında yapılan toplantıya Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğanve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Toplantı öncesi basına açıklamada bulunan Vali Koçak, dayanışma ile sorunların altından kalkılabileceğini belirterek Bu toplantı teknik tabiriyle bir arama toplantısı. Büyükşehir Belediyemiz, Kaymakamlığımız, Kuşadası Belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve turizmle ilgili akademisyenlerimizin de içinde bulunduğu bir grupla içinden geçtiğimiz dönemin problemlerini tartışacağız. Sorunların ana sebeplerini belirleyip çözüme daha doğru planlarla gitmeliyiz. Tüm katılımcıların onayıyla eylem planı kabul edildikten sonra bir izleme komisyonu oluşturup işin takibini sıklaştırmalıyız. Bu izleme komitesi belli dönemlerde eylemlerin gerçekleşmesi için hem girişimleri takip edecek hem de raporlama hazırlayacak. Karşılaşılan problemler varsa geri bildirimlerle, ilgili yerlere ulaştıracak ve düzeltici önlemler alarak eylemlerin gerçekleşmesini sağlamaya gayret edeceğiz dedi.

Bu haber 726 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()