Kula Standına Fuarda Yoğun İlgi

Kula'nın fuarda açtığı standa yoğun ilgi.

28 Ağustos 2016 - 11:55

Manisa'nın onur konuğu olduğu 85.inci İzmir Enternasyonal fuarı'nda Kula damgasını vurdu. Yaklaşık 2 bin metrekarelik alanda 17 ilçenin tanıtıldığı Manisa standında, Kula 3 stantla temsil edildi. İZFAŞ'tan alınan bilgiye göre ilk gün 20 bin ziyaretçinin gezdiği ve tanıtıma tam puan verdiği belirtildi. Manisa standını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir protokolü ve Manisa protokolü ile birlikte gezen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kula standını tanıtarak leblebi ikram etti.

Kula Standı Ziyaretçi Akınına Uğradı
Bu yıl 85.inci kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu il Manisa oldu. Manisa 17 ilçe tarafından 2 bin metrekarelik alanda tanıtılırken en fazla ilgiyi Kula ilçesi için hazırlanan stantlar çekti. İzmir Enternasyonal Fuarı Basmane girişi 1-A Hol'de yer alan Manisa standına Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO sertifikalı Jeopark temalı standından geçerek 2 bin metrekarelik alana giren ziyaretçiler, daha sonra Kula'da keşfedilen ilk insan ayak izlerini ziyaret ettikten sonra Kula Beyler Evi'nin temsili olan standa yaren gösterilerini izlerken yeni kavrulmuş leblebi yiyerek, Maden Suyu içtiler. Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören Kula standı tam puan aldı.

Başkan Ergün Yaren Ekibine Türkülerde Eşlik Etti
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve Kula Beleyesi Meclis Üyeleri Manisa'nın onur konuğu olduğu 85.inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile Kula Beyler Evi'ni temsil eden stant da ağırlayarak Yaren gösterisini beraber izlediler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun gösteri yapan yaren ekibine bahşiş verdi ve yaren ekininin çaldığı türkülere eşlik etti.

'Kula'nın Tanıtımında Elimizden Gelen Tüm Gayreti Gösteriyoruz.'
Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kula standına olan ilgiden memnun olduğunu söyleyerek, 85.incisi düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu olduğu Manisa, hazırlamış olduğu stant da Kula UNESCO Jeoparkı, ilk insan ayak izi ve tarihi Beyler Evi ile temsil etti. Kula'nın sahip olduğu değerler tabi ki bu üç standı ele aldığımızda az kalır ama bunlar bile vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Fuar kapsamında ilk gün yaren ekibimiz ziyaretçilere gösteri sundu ve bu 10 günlük süre zarfında ziyaretçilere leblebi ve maden suyu ikramımız devam edecek. Kula'nın tanıtımında elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bize kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarına, Manisa'nın tanıtımı ve büyümesi için elinden gelenin en iyisini yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve açtıkları stantlar ile ziyaretçileri ağırlayan Belediye Başkanlarımız ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Bu haber 525 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğ süt fiyatlarına zam
Çiğ süt fiyatlarına zam
2023 yılı faaliyet raporu kabul edildi
2023 yılı faaliyet raporu kabul edildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()