Küçük Başkan Fahri Danışman oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı makamını devralan Defne Ağgül, bundan sonra ilçe de çocuklar ve eğitim ile ilgili yapılacak hizmetlere fahri danışman oldu.

21 Nisan 2017 - 11:45

Başöğretmen İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Defne Ağgül 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın koltuğuna oturdu. Öğretmenleri ile belediye ziyaret eden Defne Ağgül öncelikle Başkan Çalkaya’dan belediyenin çocuklar için yaptığı hizmetler ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra eğitim kurumları ve özellikle kimsesiz çocuklar ile ilgili sosyal sorumluluk projelerinini Başkan Çalkaya’ya anlattı.

Küçük Başkan Defne Ağgül’ün fikirleri karşısında etkilenen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, bundan sonra yapacakları projeler ile ilgili belediyeye fahri danışmanlık yapmasını istedi. Küçük Başkan’a bir Nutuk hediye eden Başkan Çalkaya “Çocuklarımız iyi bir eğitim sisteminde öğrenim görürlerse dünyayı yönetecek fikirlere sahipler. Bizler Atütürk’ün gösterdiği ilkeler doğrultusunda çocuklarımızı eğitirsek ülkemiz çok daha başarılı noktalara gelir. Bunun için durmadan, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 976 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()