Körfezde konser var

Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü İzmir Kıyı Tasarımı Projesi,deniz üstüne kurulacak platform konserleriyle taçlanacak.

19 Ekim 2017 - 09:41

Körfezde konser var

Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü İzmir Kıyı Tasarımı Projesi,deniz üstüne kurulacak platform konserleriyle taçlanacak. 20 ve 21 Ekim tarihlerinde “Günbatımı Konserleri” adıyla düzenlenenetkinliklerde Ege ile JehanBarbur,İzmirlilere "denizden" seslenecek. Yüzer platform üzerinde konser, İzmir'de ilk kez gerçekleştirilecek.

İzmirlilerin denizle bağını güçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan kıyı düzenlemesi projesi çalışmaları büyük beğeni toplarken, projenin amacına uygun etkinliklerle İzmir Körfez giderek hareketleniyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen İzmir Körfez Festivali ile renkli günler yaşayan İzmirliler, şimdi de "deniz üstü konserlerine" hazırlanıyor.

20 ve 21 Ekim tarihlerinde Ege ile JehanBarbur'un yer alacağı konserler, ilk defa deniz üzerine kurulacak yüzer platformlu sahnede gerçekleştirilecek.İki ünlü sanatçı, imbat esintisi eşliğinde en güzel parçalarını seslendirecek.  

Yerel ezgiler ile popüler cazı buluşturan sesiyle büyüleyen, Arap asıllı Türk şarkıcı JehanBarbur, 20 Ekim Cuma günü saat 18.00'den itibaren Konak Vapur İskelesi Çim Amfi’den izlenebilecek.

İzmirli ünlü pop sanatçısı Ege de unutulmaz şarkılarını, 21 Ekim Cumartesi akşamı yine aynı saatte, Bostanlı Rekreasyon Alanı Günbatımı Seyir Terası karşısındaki yüzer platformda seslendirecek.

Bu haber 961 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()