Konak CHP Yılbaşında da Oturmadı

CHP Konak İlçe Başkanlığı 2017’nin son gecesinde hastaneleri ve karakolları ziyaret etti.

03 Ocak 2018 - 11:56

Emniyet mensuplarına meyve sepeti dağıtıp hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini sunan partililer adına bir açıklama yapan CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak,  bu yıl da yılbaşını kamuya hizmet eden sağlık ve emniyet mensuplarıyla geçirmek istediklerini belirterek, ziyaretteki amaçlarının empati kurmak olduğunu ifade etti. Yılbaşının son günü yeni yılın ilk günü insanların evlerinde veya eğlence merkezlerinde aileleriyle birlikte geçirdiğini hatırlatan Başak, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşında rahatlıkla yataklarımızda uyuyabilmemiz ve çocuklarımızın güvenle dolaşabilmesi için görev yapan polislerimizin olduğunun bilinciyle karakol ziyaretlerimize devam ediyoruz. Biz de yılbaşında empati yapalım, hastaneleri ziyaret edip acil servise gelen hastalarımıza geçmiş olsun diyelim, şifa dileyelim. Aynı şekilde toplumun güvenliği için çalışan herhangi bir sıkıntı yaşanmadan gecenin keyifli geçmesi için uğraş veren emniyet mensuplarımızın yanında olalım. Onların yeni yıllarını kutlayalım istedik. Ziyaretlerimiz son derece olumlu tepkiler aldık. Bizlerin toplumsal olarak önemli sorumlulukları bulunmakta, bu anlamda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Ayrıca CHP Konak Gençlik Kolları da yeni yılın ilk saatlerine Aralık ayında başlattıkları "Minik Ayaklar Üşümesin" kampanyasını sürdürerek girdi. Yeni yılın mutluluğunu bir çok çocuğa ulaşarak bir kat daha arttırdılar.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()