Konak'a Bir Semt Merkezi Daha

Peş peşe gerçekleştirdiği temel atma törenleriyle gücüne güç katan Konak Belediyesi sayılarını her geçen yıl arttırdığı semt merkezlerine bir yenisini daha ekledi.

09 Mayıs 2018 - 09:10

Temeli geçtiğimiz yıl atılan Aziziye Semt Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın kayınvalidesi Elif Pekdaş’ın vefatı nedeniyle katılamadığı törende belediye meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl yöneticileri, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve İlçe yöneticileri ile kadın kolları yöneticileri,  muhtarlar ve semt sakinleri yer aldı. Konak Belediyesi’nin 13. semt merkezi olan Aziziye Semt Merkezi, başta kadınlar olmak üzere bölge halkına hizmet verecek.

KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ YER GÜZELLEŞİR

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Leman Tunus, Başkan Sema Pekdaş’ın Malatya’daki cenaze töreni nedeniyle açılışa katılamadığını söyledi. Konak Belediyesi’nin Başkan Sema Pekdaş döneminde halka dokunan çalışmalara imza attığını belirten Tunus, semt merkezlerinin bu anlamda önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Açılışı yapılan merkezin aynı zamanda bir buluşma merkezi olacağını da vurgulayan Tunus, çeşitli kursların yanı sıra çocuklar ve gençler için de eğitimlerin verileceğini dile getirdi. Semt merkezlerine kadınların mutlaka gelmesi gerektiğinin altını çizen Tunus, kadın elinin değdiği her yerde güzellikler olacağını söyledi.

BAŞKAN PEKDAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış töreninde Aziziye Muhtarı Özden Kanmetin de söz alarak Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a semtlerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kanmetin, “Bu merkezde çok güzel paylaşımlar yapacağız. Güzel işler yapacağız. Kadınlar ayaklarının üzerinde durması gerektiğini anlayacak. Bunu bizlere sağlayan Başkan Sema Pekdaş ve emeği geçen herkese semt sakinlerimiz adına teşekkür ederim” diye konuştu.

BİR KURSLA HAYATI DEĞİŞTİ

Törende Konak Belediyesi’nin farklı semt merkezlerindeki kurslara katılmış kadınlar da söz aldı. Bu kurslara katılarak hataya bakışı ve hedefleri değişen kursiyerlerden Berivan Alpergün, “Kursa gittiğimden bu yana yeni hedeflerim, amaçlarım, planlarım var.  Bugün Aziziye Semt Merkezi’ni açıyoruz, buradaki pek çok kadın gençlerin hayatlarında benim gibi yeni planlar kuracaktır. Semtlere yeni merkezler kazandıran Başkan Sema Pekdaş’a ve ekibine teşekkür ederiz” diye

Bu haber 1500 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()